A Kupon Invázió, (továbbiakban: Szolgáltató) Kecskés Sándor E.V.  által üzemeltetett oldal.

A https://kuponinvazio.hu (továbbiakban: Weboldal), mint Kupon Invázió oldal használatával Ön, mint oldalunk látogatója elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen szerződéses feltételeket (a továbbiakban: Felhasználási Feltételek) egyben megismerte az Kupon Invázió által alkalmazott Adatvédelmi Irányelveket is.

Jogosultságok

A Kupon Invázió, Kecskés Sándor szellemi terméke, így a használt arculati elemek, a weboldalon megjelenített, feltöltött minden tartalom és licencének kizárólagos tulajdonosa.

A Kupon Invázió tartalma előzetes írásbeli hozzájárulása alapján használható fel, ellenkező esetben jogi következményeket von maga után.

Egyes grafikai elemek létrehozása nem jöhetett volna létre a következő oldalak segítsége nélkül: Freepik, Flaticon, Pixabay, és Pexels.

Felelősségkizárás

A Weboldalon összegyűjtött ajánlatok, kuponok, tartalmak valódiságáért, pontosságáért és elírásokért a Kupon Invázió nem felel. A Szolgáltató által előállított és összegyűjtött ajánlatok, kuponok, tartalmak helytelen megjelenéséből adódó kellemetlenségekért, károkért a Kupon Invázió nem felel.

Az egyes ajánlatok, kuponok és tartalmak külső weboldalakra mutathatnak, amely biztonságáért a Szolgáltató nem felel.

Jogfenntartás

A Kupon Invázió által előállított tartalmakat módosíthatja, kiegészítheti (mint például, rövidítés, kategorizálás stb.). A weboldalon található ajánlatokat, kuponokat és egyéb tartalmakat belátása szerint a Szolgáltató módosíthatja előzetes tájékoztatás nélkül (ha az nem felel meg az etikai szabályoknak és a Szolgáltató előírásainak ). A Szolgáltató a Felhasználási feltételeket módosíthatja külön értesítés nélkül.

Hírlevél

A Weboldalon lehetőség van hírlevélre történő feliratkozásra. A hírlevélben tájékozódhat a Kupon Invázión található friss tartalmakról, meghatározott rendszerességgel. A hírlevél során megadott adatok kezelésére a Weboldal Adatvédelmi Irányelvei a mérvadóak. A hírlevélről leiratkozás lehetséges.

Oldal átláthatósága

A Weboldalon megtalálható kuponokon keresztül való átkattintás vagy vásárlás alapján a Kupon Invázió jutalomban részesülhet a feltüntetett partner által.