Legjobb fürdők Magyarországon – Végre térképen is!

Magyarországi fürdők besorolása nehéz feladat lenne. Mindegyik fürdő más tulajdonságában tér el és mindegyiket érdemes meglátogatni.

Egy térképen gyorsan megtekintheted a legjobb fürdőket és már is indulhatsz csobbanni.

Hungarospa – Hajdúszoboszló

Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma, amely számtalan lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra. A gyógyfürdőt egész évben meglátogathatjuk 3 gyógyvizes és 4 nyitott medence áll rendelkezésre. A strand területen 13 medence közül válogathatunk, persze számos csúszda is található a 30 hektáros területen. Gyógyászati kezelések és szauna park is elérhető. Igazi kikapcsolódási paradicsom. Természetesen könnyen találhatunk szállást Hajdúszoboszlón.

Zalakarosi fürdő

Zalakaroson is található beltéri gyógyfürdő, szauna udvar, gyógykezelések, azonban a családi élményekben kiemelkedő a fürdő. Az Adrenalin csúszdapark, a strand és a gyermekvilág aktív kikapcsolódást nyújt mint a felnőttek, mint a gyermekek számára. A 10 hektáron elterülő medencék számos vízi játékot tartalmaznak, így az aktív kikapcsolódás is adott. A szállásról se feledkezzünk meg, így több napon keresztül élvezhetjük a kikapcsolódást Zalakaroson.

Miskolctapolca

Miskolctapolca eltér a szokásos strandélménytől és pont ezért került bele a listába. Több százezer éves barlangjáratokban van lehetőségünk csobbanni, amelyet a hangulatos világítás még jobb élménnyé teszi a kikapcsolódást. Szaunapark, és termálvizek is találhatóak a fürdőben. Tökéletes kikapcsolódás egy hétvégi kiruccanásra.

Aquaticum Debrecen Strand és Termálfürdő

Az Aquaticum Debrecen fedett medencés komplexum. Trópusi növényzet varázsolja teljessé a kikapcsolódást. A gyermekek és a felnőttek is megtalálhatják a számukra megfelelő kikapcsolódást. Szauna élmény, csúszdák és programok várják a családokat. Nem mellesleg Debrecen is feledhetetlen programokkal és élményekkel vár.

Bükfürdő

A 14 hektáros területen összesen 34 medence vár minket. Gyógy-, strand és élményfürdők közül válogathatunk. Szaunavilág és wellness centrum is található a helyszínen. A gyermekek sem fognak unatkozni, ugyanis gyermekmedencék, játszótér, csúszdák és játékok várják őket. Egy Bükfürdőn eltöltött hétvége teljes feltöltődést jelent.

Hévíz

Hévíz a legjobb választás a gyógyulás és az egészség terén. A termál tó tökéletesen ellazítja az izmokat és segít a regenerálódásban. Számtalan gyógykúra közül választhatunk, iszappakolás, súlyfürdő, gyógymasszás és ivókúra, melyek a legelterjedtebbek. A szállást se felejtsük el a több napos kúra mellé.

Nem találtad meg a kedvenc strandodat? Kommentben írd le szerinted melyek a legjobbak!

Leave a Comment