Talpmasszázs árak – Mennyi az annyi?

Már az ókori egyiptomiak is foglalkoztak a talpmasszázs rejtelmeivel, mivel belátták gyógyító hatását és felszabaditó erejét. Nem vitás, hogy a mai napra sokkal kifinomultabban tudjuk beazonosítani a talpon lévő reflexpontokat ésamikre gyakorolt nyomás segítségével feloldhatjuk az adott szerv feszültségét.

Kérdéses, hogy ki mennyire hisz ebben, viszont az az egy biztos, hogy mindenkinek legalább egyszer ki kell próbálnia. Segítségül összegyűjtöttük az árakat, aminek a segítségével tisztább képet kaphatsz.

Mennyibe kerül egy talpmasszázs?

Az időtartam szalononként eltérő, de általában egy 30 perces talpmasszázs 4135 Ft-ba, míg egy 60 perces 7375 Ft-ba kerül.

Mennyibe kerül egy Thai frissítő talpmasszázs?

Az árak igen eltérőek, de legfőképpen a masszázs időtartama számít. Átlagosan egy 25 perces thai talpmasszázs 5500 Ft-ba, míg egy 55 perces 8900 Ft-ba kerül.

Talpmasszázs árak részletesen

Az első alkalom során a legtöbb masszázs szalon egy felméréssel kezd, amelyben megnézik, hogy a testünk mely részeinek van szüksége masszázsra. Ezek után, mi magunk is kérhetjük a talpmasszázst, azonban érdemes a szakember javaslatát meghalgatni.

A kezdeteknél válasszunk csak egy kis időtartamot. Ez az egyes szalonoknál változó, de 20 és 30 perc között van, ami tökéletes arra, hogy kipróbáljuk.

Ahogy már említettük a talpmasszázs időtartama sokhelyen eltérő volt, ezért azokon a helyeken, ahol 20-25 perces volt a szolgáltatás azokat az árakat felszoroztuk 30 percre, hogy tisztán kapjunk egy képet.

Láthatjuk, hogy átlagosan 4000 Ft és 5000 Ft közé esik egy 30 perces talpmasszázs ára.

Néhány helyen azonban kiugró árakon dolgoznak, főként a felkapottabb helyeken, mint pl. a Hotel Visegrád, St. Gotthard Spa & Wellness, vagy a Hársfa Masszázs.

Fontos megemlítenünk, ahogy az összes masszázs esetében is, úgy a talpmasszázs során sem az első alkalom után fogjuk érezni a változást. Sőt meglehet, hogy az első alkalom fájdalmasabb is lehet, hiszen ha még nem jártunk ilyen helyen a több éves problémákat kell orvosolni a lábunkban.

60 perces talpmasszázs árai

A 60 perces talpmasszázs esetében is hasonlóan jártunk el, tehát ahol csak 50 – 55 perces szolgáltatás volt, azokban az esetekben felszoroztuk az árakat.

Az egy órás szolgáltatás már nem volt megtalálható annyi helyen, mint a fél órás szolgáltatás. Ekkora időtartam alatt már sokkal jobban megdolgozzák a talpat, illetve az első néhány alkalom alatt nem is szabad ennyi ideig a lábunkat masszíroztatni.

Egy kiemelkedő ár található, mégpedig a ReflexMasszázs szalonjából, ahol viszont különböző esszencia olajak, és változatos technikák segítségével végzik a masszírózást.

Drágábbak a budapesti árak a vidékiekkel szemben?

Több mint 30 összegyűjtött szalon áraiból az derült ki, hogy a budapeti árak kb. 10% drágábbal a vidékieknél. Ez a 30 perces talpmasszázs 500 Ft és 600 Ft között van, míg a 60 perces masszázs során 800 Ft és 1100 Ft között van.

Azonban ez az állítás teljességében nem igaz, mivel a vidéki árak eléggé megosztóak. Ez főleg abból fagad, hogy Cegléd Wellness részlegén egy 30 perces talpmasszázs 2500Ft, míg a Hotel Visegrád és a St. Gotthard wellness esetében egy 25 perces talpmasszázs 5850Ft és 6500 Ft. Ezzel ellentétben Budapesten az árak között maximum 1000 Ft eltérés van.

Természetesen fontos megemlíteni, hogy minden helyen más-más masszőr dolgozik, más technika és más masszázskrém segítségével.

talpmasszázs olaj

A hotelekben vagy fürdőkben drágább a talpmasszázs?

Az látható, a grafikonok alapján, hogy a minőségibb szolgáltatásokat nyújtó hotelekben és fürdőkben drágábbak a talpmasszázs árai. Azonban úgyanúgy ahogy a szalonok esetében úgy itt megtalálhatóak az olcsóbb szolgáltatások is.

A hotelekben és fürdőkben inkább mint egy bevezető szolgáltatásként találhatjuk meg a talpmasszázst 20-25-30 perces időtartamban. Ezért ezeken a helyeken főleg a teljes testmasszázs és a hasonló szolgáltatások élveznek előnyt.

Összegzés

Láthatjuk, hogy a talpmasszázs árak sok esetben nem térnek el, és kb. 4000 Ft-ért már mi magunk is kipróbálhatjuk, sőt egyes helyeken akár olcsóbban is.

Érdemes először egy 20 – 30 perces masszázst kipróbálnunk, hogy megtapasztaljuk milyen érzés, azonban nem szabad az első alkalom után döntést hoznunk.

Sok szalonnál találkozhatunk több alkalmas csomag árakkal is, amellyekkel megspórolhatunk akár több ezer forintot is. Ha eldöntöttük, hogy ki szeretnénk próbálni, akkor érdemes minimum egy 5 alkalmas bérletet választanunk. A legrosszabb esetben is az egyik ismerősünk is majd kipróbálhatja majd a masszázst.

Fontos megjegyeznünk: A feltüntetett árak és tartalmak valódiságáért, pontosságáért és elírásokért a Kupon Invázió nem felel. A Kupon Invázió által előállított és összegyűjtött adatok, információk és tartalmak helytelen megjelenéséből adódó kellemetlenségekért és károkért a Kupon Invázió nem felel.

Leave a Comment